Copyright © 2020 Asociatia Luncșoara Bihorului. Toate drepturile rezervate.

Asociatia Luncsoara Bihorului En

Din realizările noastre

Nou  Teren sintetic pentru copii și tineret

Descriere proiect


Am avut bucuria și onoarea de a ne îndeplini un ideal mai vechi și anume posibiliatea de a le oferi copiilor noștri oprtuniatea petrceri timpului libet într-un ambient plăcut desfășurând activități sportive. În acest sens ne mândrim să-I avem ca parteneri pe cei de la UEFA FUNDATION FOR CHILDREN alături de care am semnat un proiect de amenajare a unui teren sintetic în saul Luncșoara comuna Aușeu.

La încheerea acestuia copii și tinerii din comuna noastră vor beneficia de un teren sintetic de cea mai bună calitate cu lumini nocturne și gard de împrejmuire  de asemenea ne propunem să dotăm terenul cu vestiare grup sanitar și o mică sala destinată sporturilor de interior


Vezi documente:

                     Sala Sport Luncsoara            Plan de Situatie Propus                          Fotomontaj

                            

Verein zur Unterstützung bedürftiger Kinder

in Rumänien e.V.

Descriere proiect

Datorită mărinimiei unor prieteni din Germania, am reușit să aducem zâmbete pe chipurile copiilor noștri. Aceștia au beneficiat de mobilier școlar și au primit dulciuri, hăinuțe și rechizite școlare, de care s-au bucurat și pe care le-au folosit cu drag.


Sport pentru copii

Descriere proiect

Am primit cu mare bucurie în anul 2018 vizita prietenilor de la asociația Sport For Children, din Olanda, care au venit cu un camion încărcat cu echipamente și materiale sportive, incluzând saltele, trambuline, bănci de gimnastică, mingi de fotbal și de baschet. Deoarece din inimă pentru inimă clădim viitorul copiilor, după descărcarea materialelor la scolile din Aușeu, Luncșoara și Groși, o parte dintre acestea au fost redistribuite către școala din Butani și liceul din Vadu Crișului.


Paradisul de joacă Schijndel


Descriere proiect

În toamna anului 2018 am avut bucuria de a ne vedea împlinit un alt vis pentru cei mai mici dintre copii. Atunci prietenii noștri din Schijndel au construit, prin eforturi proprii fizice și material, un teren de joacă în incinta scoli gimnaziale din Luncșoara. După cum o sugerează și numele, acesta a devenit „un paradis al copilărieiˮ.